Nieuw Brabo kwam sterk uit de startblokken en werkte secuur af. De bezoekers leken een beetje verrast en konden het juiste ritme maar niet vinden. 21 - 15. Het tweede kwart kwam HBBC sterker opzetten, maar de thuisploeg bleef sterk meespelen. Langzaam maar zeker zag Nieuw Brabo zijn voorsprong slinken en op slag van rust kon Herentals de leiding nemen. 30 - 31. HBBC kwam zeer sterk uit de kleedkamers en voerde de druk in verdediging stelselmatig op. De thuisploeg kon het tempo niet meer volgen en HBBC liep weg tot 10 punten. Stand na 3 kwart: 43 - 53. In het laatste gedeelte probeerde Nieuw Brabo nog aan te klampen, maar de kempenaars liepen definitief weg om te eindigen met een verdiende overwinning. 48 - 68. Punten HBBC: Thys P. 2; Van Kerkhoven 3; Beutels 4; Michotte 3; Dankers 0; Snijder 17; Van Beeck 16; De Ceuster 5; Tomlow 5; Van Broeck 9; Van Den Heuvel 4.